IF Frem Bjæverskov gav Tune en lektion i weekendens sejr: "Vi spiller en super flot kamp defensivt"

Foto: IF Frem, Bjæverskov - Danmarksserie Herrer.
Profilbillede
dato

IF Frem Bjæverskov tog en overbevisende sejr over Tune IF i søndagens kamp, da de vandt med 20-13 i Skovbo-hallen.

Cheftræneren for hjemmeholdet, Nicolai Mark Gram Jørgensen, var meget tilfreds med holdets præstation og især deres defensive spil.

"Vi spillede en super flot kamp defensivt. Igen lykkedes det os med vores gameplan, og vi formåede at holde Tune på få scoringer."

Selvom IF Frem Bjæverskov kun scorede 20 mål, mente Jørgensen, at holdet spillede en rigtig god kamp offensivt. Han påpegede også, at det var svært at score flere mål, når Tune brugte så lang tid i hvert angreb.

"Det er svært at lave meget mere end 20 mål, når Tune i gennemsnit bruger 1-2 minutter i hvert angreb."

En spiller, der blev fremhævet af Gram Jørgensen, var Jonas Sørensen, der gik fra banen med en perfekt score på 7 mål ud af 7 forsøg.

"Jonas har tidligere haft udfordringer med Tunes målmand, men udspillede ham totalt i dag," roste cheftræneren.

Nicolai Mark Gram Jørgensen var også tilfreds med holdets evne til at fordele deres ressourcer perfekt, på trods af nogle skader, der gjorde dem lidt tyndt besat.

"Vi formåede at fordele vores ressourcer perfekt. Vi har et par skader, som gør os lidt tyndt besat, men det får vi løst. Drengene gjorde et mega godt stykke arbejde i dag."

Næste kamp for IF Frem Bjæverskov er torsdag den 15. februar, hvor de skal møde HVI Himmelev i Skovbo-hallen. Kampen starter kl. 19:15.

Kampens resultat: 20-13 til IF Frem Bjæverskov
Række: Danmarksserie Herrer

Kilde: Cheftræner Nicolai Mark Gram Jørgensen, IF Frem, Bjæverskov - Danmarksserie Herrer