IF Frem Bjæverskov trækker sig sejrrigt ud af søndagens kamp: "Vores forsvar står fremragende"

Foto: IF Frem, Bjæverskov - Danmarksserie Herrer.
Profilbillede
dato

IF Frem Bjæverskov vandt en spændende håndboldkamp mod Hvidovre IF 2 med en slutresultat på 22-25. Kampen fandt sted i Dansborg Hallen, hvor udeholdet imponerede.

Cheftræner for IF Frem Bjæverskov, Nicolai Mark Gram Jørgensen, var tilfreds med holdets præstation og beskrev kampen som rigtig god, bortset fra slutningen af 1. halvleg.

“Vi spiller en rigtig god kamp i hovedparten af de 60 minutter. Vi har et udfald i de sidst 5-10 minutter af første halvleg men ellers spiller vi super disciplineret. Angrebsmæssigt vinder vi vores direkte dueller og vælger de rigtige afslutninger, indspil og gennembrud.”

En spiller, der blev fremhævet af cheftræneren, var Mads, som spillede en rigtig god kamp både i angrebet og forsvaret.

“Mads spiller en rigtig god kamp i begge ender af banen. Mads har ikke leveret de seneste kampe, men var tilbage på hans vanlige niveau i dag, og det gør bare en forskel.”

Cheftræneren roste også holdets forsvar, som stod fremragende. Deres kompakte 6:0 forsvar med fysik fungerede godt, og de vandt de fysiske dueller.

“Vores forsvar står fremragende. Vores kompakte 6:0 med meget fysik gjorde det godt. Vores paradespil var godt og vores fysiske dueller vinder vi. Hvidovre skulle virkelig kæmpe for deres mål. De har 4 returbolde - uden dem havde de været endnu længere væk.”

Næste kamp for IF Frem Bjæverskov er søndag 10. december, hvor de skal møde H.S.G. 91 på Skovbo-hallen. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 22-25 til IF Frem Bjæverskov
Række: Danmarksserie Herrer

Kilde: Cheftræner Nicolai Mark Gram Jørgensen, IF Frem, Bjæverskov - Danmarksserie Herrer