Midt- og Vestsjællands Politi: Nyt fra Bjæverskov - tirsdag den 6. oktober


Bjæverskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Nørregade, Køge
Niels Juelsgade, Køge

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Rørholm, Himmelev, Roskilde
Bodilsvej, Køge
Skætterivej, Holbæk
Auroravej, Holbæk
Heibergs Have, Holbæk
Urtehaven, Holbæk
Lyngvej, Køge
Gammel Køgevej, Solrød Strand
Strandlindevej, Ølsemagle, Køge
Gersagerparken, Greve

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Skolevej, Køge

 

Butikstyveri – Stationscentret, Roskilde

Kl. 08.55 anmeldte personalet i Førex, at de havde tilbageholdt en butikstyv, som havde stjålet en Magnum is og en pakke mundbind til en samlet værdi af 52 kr. En patrulje kom frem og traf den mistænkte, en 19-årig mand fra Roskilde, som blev sigtet for butikstyveri. Betjentene visiterede den 19-årige, som blev fundet i besiddelse af 7,7 gram hash, der blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Han blev sigtet for narkobesiddelse, hvorefter han fik lov til at gå. Den 19-årig vil høre senere høre mere i sine sager, når de skal afgøres.

Mand sigtet for blufærdighedskrænkelse – Holbækvej, Roskilde

Kl. 10.19 anmeldte en 35-årig mand fra Roskilde, at han netop havde set en mand, der sad ved busstoppestedet på Holbækvej med bukserne nede og onanerede. Da manden kort efter gik fra stedet fulgte den 35-årige efter, og så at manden gik ind i en opgang. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf en spirituspåvirket 46-årig mand fra Roskilde, som blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse. Den 46-årige blev taget med til politistationen til afhøring, hvor han nægtede forholdet. Efter endt sagsbehandling blev den anholdte løsladt, men kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

For hurtig knallert kan koste knallertkørekort – Vedskøllevej, Herfølge – Køge

Kl. 18.50 standsede færdselspolitiet en lille knallert, som betjenten mistænkte for at kunne køre hurtigere end de tilladte 30 km/t. Knallerten blev målt på et medbragt rullefelt, som kan måle, hvor hurtigt knallerten kan køre. Resultatet af målingen viste, at knallerten kørte 47 km/t. Føreren, en 17-årig ung mand fra Herfølge, blev sigtet og kan nu forvente en bøde og en påstand om betinget frakendelse af kørekort til lille knallert.

Spiritusbilist i varebil – Svansbjergvej, Herfølge – Køge

Kl. 19.20 sigtede og anholdt politiet en 58-årig mand fra Herfølge, som kørte i en varebil med en spirituspromille over det tilladte. Han blev taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, kan den 58-årige forvente at høre mere fra politiet.

 

Vand på vejen – Ringsted/Køge

I forbindelse med det kraftige regnvejr mandag aften kom der flere henvendelser om vand på vejene i Ringsted.

kl. 21.42 kom en anmeldelse om at der var 30-40 cm vand på Bragesvejs kørebane, idet brønddæksler var presset op af vandmasserne. En bil var havareret på stedet op grund af vand.

Kl. 22.03 kom en lignende anmeldelse fra Kærup Industrivej i Benløse. Også her var et brønddæksel vippet op grundet den øgede vandmængde i kloakkerne.

kl. 22.17 havarerede flere biler i en tunnel på Østre Ringvej. Der var ingen fare for personer, men brandvæsnet kørte til stedet for at håndtere vandmasserne. Vejdirektoratet blev orienteret og sendte en tavlevogn til at stedet for at dirigere trafikken udenom.

Kl. 23.15 skete en soloulykke med en knallert, da en ung mand væltede på knallert, da han kørte igennem en stor vandpyt på Sorøvej. En ambulance blev sendt til stedet, hvor den unge mand var sluppet med småskrammer.

Kl. 23.38 skete et uheld på Vestmotorvejen mod vest ved Bjæverskov- Køge, hvor en 20-årig kvinde fra Haderslev mistede herredømmet over sin bil, da hans bil aquaplanede i en større vandpyt, som havde samlet sig på kørebanen. Bilen ramte autoværnet i midterrabatten og standsede. Ingen personer kom til skade ved uheldet. Vejdirektoratet blev orienteret om det påkørte autoværn, og der blev sendt en skiltevogn til stedet. Bilen blev nødflyttet af autohjælp og motorvejen var ingen fri omkring kl. 00.29.

Vigepligtsuheld – Vejleåvej/Hundigevej, Greve

Kl. 22.50 skete et sammenstød mellem to biler i et T-kryds. En 21-årig mand fra Rødovre kørte ad Hundigevej mod krydset ved Vejleåvej. Her standsede han op for ubetinget vigepligt, og satte i gang med at svinge til venstre ud på Vejleåvej. Den 21-årige over så en bil, en 31-årig mand fra Sverige, som kørte ind i siden på den 21-åriges bil. Hele krydset blev spærret ved uheldet. Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor den 31-årige blev kørt til kontrol på hospitalet, idet han havde rygsmerter. Ingen kom noget alvorligt til ved ulykken. Bilerne blev flyttet af vejhjælp og politiet optog rapport om vigepligtsuheldet.

Narkokørsel, narko og slagvåben – Ringstedgade, Roskilde

Kl. 01.25 standsede en politipatrulje en personbil, som kørte ad Ringstedgade i sydgående retning for at lave en rutinekontrol. Bilen blev standset ved en tanstation, hvor føreren af bilen, en 35-årig mand fra København, viste sig at være påvirket af narko og spiritus. Han blev derfor anholdt og sigtet, da han skulle med politiet for at få taget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Den 35-åriges promille var så høj, at politiet inddrog hans førerret midlertidigt, indtil blodprøven er blevet analyseret, og sagen kan afgøres.
Med som passager i bilen var en 41-årig mand fra København. Han blandede sig i politiets arbejde, og blev ved med at råbe højt trods flere advarsler. Han blev derfor sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen ved i spirituspåvirket tilstand at have en adfærd, der var egnet til at forstyrre den offentlige orden. Han blev visiteret og fundet i besiddelse af et slagvåben i form af en hård kugle i en strømpe, som han ikke havde et anerkendelsesværdigt formål til at besidde. Derudover fandt betjentene en hashjoint i hans jakke. Den 41-årige blev derfor sigtet for narko og våbenbesiddelse.

Politiet mistænkte at den 41-årige kunne opbevare narko på sin opholdsadresse i et kolonihavehus i Roskilde. Politiet ransagede kolonihavehuset under overværelse af den 41-årige. Her blev fundet 1,89 gram kokain, 1,01 gram skunk, 0,10 gram amfetamin, 14 viagrapiller og 3 morfinpiller, som den 41-årige ikke havde en recept på. Han blev derfor sigtet for de nye fund af narko og overtrædelse af lægemiddelloven. De ulovlige genstande blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Herefter blev den 41-årige løsladt, men vil høre mere fra politiet i sine sager.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi