Midt- og Vestsjællands Politi: Seneste nyt fra Bjæverskov - tirsdag den 10. november

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Bjæverskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Solsortevej, Greve
Bispegården, Ringsted
Humlekærgård, Køge
Aastoften, Svogerslev, Roskilde

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Skjoldenæsvej, Jystrup Midtsj.
Lyngvej, Køge

Sammenstød mellem bil og lastbil – Roskildevej, Solrød Strand

Kl. 10.20 fik politiet anmeldelse om, at en bil og en lastbil var kørt sammen i forbindelse med, at de begge holdt i svingbanen mod Køge Bugt Motorvejen Sydgående. Lastbilen kørte først fra stedet, men føreren, en 48-årig mand fra Næstved, vendte rundt ved næste afkørsel og kørte tilbage til uheldsstedet. Bilisten, en 59-årig kvinde fra Fakse, havde fået store skader på sin bil, som ikke kunne køre videre, men holdt stille i svingbanen, hvor den spærrede hele det ene spor. Lastbilen havde fået mindre skader på siden, og ingen personer kom til skade. Autohjælp blev bestilt til hurtigst muligt at fjerne bilen, hvorefter trafikken kunne glide frit igen omkring kl. 11.00. Politiet registrerede uheldet.

Uheld med knallert – Trommeslagervej, Sigerslev, Store-Heddinge, Stevns

Kl. 14.49 skete et sammenstød imellem en knallert og en personbilen, idet bilen svingede ud på Trommeslagervej fra en udkørsel. Knallertføreren, en 15-årig dreng fra Store Heddinge, kørte mod nord, da bilisten, en 55-årig lokal kvinde, overså knallerten og foretog venstresving ud foran den 15-årige, som påkørte bilens bagende og styrtede. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 15-årige blev tilset, men han var sluppet med knubs. Patruljen optog rapport i sagen, da der var mistanke om, at bilisten havde overtrådt sin vigepligt.

Narkokørsel – Ejbovej, Bjæverskov, Køge

Kl. 17.50 sigtede og anholdt politiet en 25-årig mand fra Rumænien med adresse i Ringsted, som kørte i en varebil i narkopåvirket tilstand. En test med narkometeret viste, at han havde røget hash forud for kørslen. Den 25-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 25-årige høre mere fra politiet.

Påkørte busk og stak af– Vikæret, Vallekilde, Hørve – Odsherred

kl. 23.25 kom en anmeldelse om, at en beboer på Vikæret havde hørt et brag, og set at en busk var blevet revet op ved roden, og var landet på en parkeret bil. Bilisten som havde påkørt busken kørte fra stedet uden at give sig til kende. En patrulje kørte frem til stedet, hvor det viste sig, at den oprevne busk havde ridset en parkeret bil på stedet, som tilhørte en 69-årig lokal kvinde. Der var desuden rester af glas fra et forlygte, som formentlig tilhørte bilen, som påkørte busken. Politiet optog rapport om uheldet, og forsøger nu at finde frem til bilen og føreren, der forårsagede uheldet.

Vidner bemærkede en sølvfarvet personbil, som kørte i området omkring uheldstidspunktet, og som kørte frisk til, hvorefter der lød et brag. Der sad flere personer i køretøjet, og politiet vil gerne have kontakt til disse personer. Vidner, som har bemærket noget omkring uheldstidspunktet kl. 23.25 i området ved Vikæret i Vallekilde – Hørve, og som kan komme med oplysninger om en muligvis sølvfarvet bil med knust lygteglas, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

To mænd sigtet for narkosalg – Gymnasievej, Køge

Kl.00.45 kørte en patrulje forbi Ellemarksskolen, hvor de traf to mænd, på 23 og 24 år fra Køge, som sad på en bænk. Patruljen kunne lugte, at der var blevet røget hash, så de blev begge visiteret. De to mænd havde ingen narko på sig, men under bænken fandt patruljen en hashjoint, som stadig lå og røg, og den 23-årige erkendte, at jointen var hans, og han blev sigtet for at have besiddet hashjointen. Betjentene gennemsøgte området og fandt her en stor pølsemandspose med hvidt pulver og to klumper hash gemt ved bænken.

Ingen af de to mænd vedkendte sig ejerskabet af det hvide pulver og hashklumperne, som blev beslaglagt med henblik på konfiskation. En senere test viste, at det hvide pulver var 47,39 gram ketamin, og hashen blev kontrolvejet til 5,45 gram. Politiet sigtede begge mænd for besiddelse af narko med henblik på videresalg. Politiet fandt ikke grundlag for at fremstille de to mænd i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Efter at være blevet sigtet og afhørt, fik de to mænd lov til at gå. De vil senere høre mere i sagen, når den skal afgøres.

 

Grundlovsforhør i sag om narkosalg – Krogkær/Hyrdehøj Bygade, Roskilde

Kl. 01.52 standsede politiet en personbil, for at lave en rutinekontrol ved rundkørslen ved Hyrdehøj Bygade. Føreren, en 25-årig mand uden fast bopæl, var påvirket af narkotika og var desuden frakendt førerretten. Han blev anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden. Politiet fandt i den 25-årige i besiddelse af 101,75 gram amfetamin, som han blev sigtet for at besidde med henblik på videresalg. Politiet ransagede efterfølgende den 25-åriges opholdsadresse i Roskilde, hvor der blev fundet 81 gram hash og 5 gram amfetamin, som en 37-årig kvinde fra Roskilde blev sigte for at besidde. Narkoen blev beslaglagt med henblik på konfiskation.
Den 25-årige, som tidligere er straffet for narkobesiddelse, bliver fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling ved Retten i Roskilde kl. 11.30, som sigtet for at overtræde straffelovens regler om narkobesiddelse med henblik på videreoverdragelse. Den 37-årige kvinde vil høre mere i sin sag senere, når sagen skal afgøres. 

 

Påkørte lygtepæl og gik fra bil – Holsts Have, Nykøbing Sj. –Odsherred

Kl. 05.25 fik politiet anmeldelse fra en borger, som netop havde hørt et højt brag, og set at en bil have påkørt en lygtepæl. Bilen kunne ikke køre videre, og føreren gik fra stedet i retning mod Ahlgade. Politiet sendte en patrulje til stedet, hvor lygtepælen var knækket, men ingen ledninger var blottet. Odsherred kommune blev orienteret og ville sende en teknikker. Politiet kontaktede herefter bilejeren, en 43-årig mand fra Gladsaxe, som sørgede for at få bilen kørt væk. Der kom ingen melding om, at nogen personer kom til skade ved uheldet. Patruljen optog rapport om uheldet og forsøger nu at finde frem til, hvem der kørte bilen på uheldstidspunktet.

Vidner som har set en person, som gik fra Holsts Have mod Ahlgade omkring kl. 05.20 tidligt tirsdag morgen, og som kan komme med en beskrivelse af personen, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Flere artikler