SSA eller SSH søges til Bjæverskovhuse Ældrecenter

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

SSA/SSH 30-32/t. søges til Bjæverskovhuse Ældrecenter?

Vi søger en frisk SSA/SSH 30-32/t., som vil være med til at give vores beboere en god hverdag. Kunne det være noget for dig? Så læs mere her.

Vi søger dig som vil indgå i vores lille, men fantastiske team på Bjæverskovhuse Ældrecenter. Stillingen er på 30-32/t primært i dagvagt, med weekendvagt hver 2., 3. eller hver 2-4 weekend.

Vi er et hyggeligt, mindre plejecenter med kun 20 boliger med primært somatiske beboere. Vi forsøger at skabe rolige og hjemlige omgielser, hvor vi arbejder med inddragelse, tryghed, nærhed og genkendelighed. Vi ligger i det hyggelige Bjæverskov, tæt på Køge og ikke langt fra Ringsted. Der går direkte bus både fra Køge og Ringsted.

Dine opgaver og ansvarsområder vil afhænge af din faglige baggrund, og du vil naturligvis få en grundig introduktion til dine opgaver, samt løbende sparring med dine kollegaer.

Hvem er vi?

Vi er en skøn blanding af både social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, en sygeplejerske og aktivitetsmedarbejdere, hvoraf mange har arbejdet her i mange år. Vi prioriterer samarbejde, høj faglighed, humør og ordentlighed. Hos os skal beboerne opleve høj livskvalitet, og det er vigtigt for os at skabe de bedste og tryggeste rammer for vores beboere.

Vi har tilknyttet plejehjemslæger, som ugentlig kommer på plejecentret. Herudover har vi et velfungerende samarbejde med Køge Kommunes specialistsygeplejersker samt ergo- og fysioterapeuter. Vi er desuden uddannelsessted for både SSA/SSH elever.

Hvad tilbyder vi?

Vi har fokus på høj faglighed og det gode arbejdsmiljø, i en hverdag hvor der skal være plads til spørgsmål, sparring og undren. Vi sørger for at du får en god introduktion og oplæring, og vi sikrer du kommer godt ombord.

  • Mulighed for udkling af egne kompetancer
  • Helhedspleje af beboerne medkontaktpersonordning
  • Indflydelse på
Hvem er du?
  • Du er uddannet SSA eller SSH

  • Du er god til at samarbejde

  • Du er uddannet vejleder eller ønsker uddannelsen

Kontakt og ansøgning

Er du blevet nysgerrig eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Mette Jønch på telefon 51664231 eller sende en mail til mette.joench@koege.dk

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Samtaler forventes afholdt løbende, hvorfor ansættelse også vil kunne forekomme.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”Søg stillingen” og vedhæft din ansøgning og dit CV.

Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk

Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Køge Kommune, Torvet, 4600 Køge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912942

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet