Sygeplejerske

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Frisk og imødekommende sygeplejerske med hjertet på rette sted ønskes til Øre-Næse-Halskirurgisk ambulatorium, Sjællands Universitetshospital Køge

Vi søger

En engageret, nysgerrig og reflekterende kollega der har fokus på sygeplejefaglighed.

En kollega der kan se muligheder i forandringer og løsninger i udfordringer.

En kollega der både kan arbejde selvstændigt og indgå i tæt tværfagligt samarbejde.

En glad og humoristisk kollega, der med sit fleksible og nysgerrige væsen, vil kunne matche gruppen.

En der har lyst til at udvikle specialiseret sygepleje, samt bidrage til et lærende arbejdsmiljø.

Hvem er vi i ØNH ambulatoriet

Vi er en blandet personalegruppe fordelt på alder og til fælles har vi mange års erfaring. Vi er stolte af vores arbejde og vi elsker at have det sjovt, vores arbejdsmiljø er derfor præget af latter og gode grin da vi vægter humor højt.

Vi modtager patienter fra hele Region Sjælland både voksne og børn.

Vores fokus er patienten og ved at yde sygepleje på højt fagligt niveau, medvirker det til gode patientforløb i et godt tværfagligt samarbejde omkring patienter og pårørende.

Vi har en spændende og vekslende arbejdsdag i et godt tværfagligt samarbejde med andre faggrupper.

Vi er kendte for at have et godt arbejdsmiljø med plads til og prioritering af udvikling og læring, hos os vil du blive en del af en personalegruppe som arbejder med fordelt ansvar samtidig med at vi besidder en høj fællesskabsfølelse.

Vi er et stort speciale som prioritere sygeplejefaglig forskning højt og alle vores kliniske sygeplejespecialister, projektsygeplejersker samt forskningsleder, har en høj vigtig værdi for afdelingen.

Vi arbejder med et aktivt uddannelsesmiljø, hvor alle følges med sygeplejestuderende.

I marts måned flyttede vi ind i helt nyt sygehusbyggeri og i denne forbindelse er vi i gang med at tilrettelægge nye arbejdsgange, samt forbedring af de eksisterende, så vi kan stå stærkt i Fremtidens SUH.

Vi er delt op i sygeplejefaglige teams men ser i den grad også mange muligheder i at kunne gå på tværs, alt efter interesser og udvikling af dig og resten af ambulatoriet.

Sygeplejefaglige teams

Cancer team: Vi har et velorganiseret cancerforløb for specialets patienter, med egen forløbskoordinator. Vi kører daglig 2 stuer med diagnosticering af cancer - med læge og sygeplejerske i tæt samarbejde, samt 1 stue med svar.

Akut/triage team: Vi modtager de fleste af vores akutte patienter direkte på akutstuer i ambulatoriet. I tæt samarbejde med vores læger og sengeafsnittets personale. Vi modtager patienter med akutte blødninger og lufttruede i hospitalets akutmodtagelse. Vi arbejder på at kunne færdigbehandle en del af vores akutte patientgrupper i ambulatoriet og derved forebygge indlæggelser.

Sygeplejeteam: Vi tager selvstændige sygeplejekonsultationer, som kontrol efter operation, tracheal kanyleskift, senfølge patienter til lugt-og smagstest, samt behandling. Vi tager, i samarbejde med vores lægekollegaer, patienter til radiofrekvensbehandling og mindre kirurgisk indgreb.

Vi kan tilbyde

Et introduktions- og oplærings program der passer til dine kvalifikationer og kompetencer samt en mentor, der sikre du falder godt til.

Introduktion til alle vores tværfaglige samarbejdspartnere, mulighed for studiedage på vores operationsafsnit samt i vores sengeafsnit.

Fokus på udvikling, læring og fællesskab.

Sidst men absolut ikke mindst – super skønne kollegaer som står klar til at tage godt imod dig!

Vores forventninger

Du er sygeplejerske, gerne med erfaring fra specialet eller fra lignende stilling, hvilket dog bestemt ikke er et krav. Du skal have lyst til at arbejde hver. 4 weekend som vil være på ambulatoriets akutstue fra kl. 9-17.

Du er ambitiøs og ønsker at arbejde målrettet med sygeplejen, udvikling og forandring, der kan komme patienterne til gode i klinisk praksis.

Du har lyst til at indgå aktivt i læring og fællesskab.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger:

Du er meget velkommen til at besøge os eller ringe for at hører mere om jobbet.

Samtaler afholdes d. 28/6-23

Mvh

Oversygeplejerske Bente Rasmussen tlf: 93566104

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.regionsjaelland.dk/job-og-uddannelse/jobside?hr=show-job/35550&linkref=17534&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848489

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet