Udviklingspædagog med fokus på tidlig opsporing

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Chancen for at skabe gyldne mødeøjeblikke, med samspil, relationer og pædagogisk nærvær i fokus, venter på dig! Holmebækkens Børnehus søger en udviklingspædagog, og du vil få en høj grad af indflydelse i forhold til at tilrettelægge dit pædagogiske arbejde.

Holmebækkens Børnehus søger 1 udviklingspædagog på 30-37 timer pr. 1 juni eller snarest.

Holmebækkens Børnehus har fået midler fra Børne-og undervisningsministeriet til flere medarbejdere i dagtilbud der har en større andel af børn i udsatte positioner.

Det giver os muligheden for at etablere 1 helt ny stilling, i vores almen del som du har mulighed for at være med til at sætte dit præg på.

Vores tanker er, at du ikke skal være ansat på en stue, men til hele huset. Du skal kunne gå til og fra arbejdsopgaver og kunne gå foran i udviklingen af pædagogisk praksis og være med til at udvikle læringsmiljøer der skaber deltagelsesmuligheder for alle børn.

Vi er en integreret daginstitution beliggende i Herfølge, med gode muligheder for udfoldelse i nærmiljøet. Lige nu rummer vi to vuggestuegrupper, to børnehavegrupper og vores indsatsgruppe. Derudover har vi fornøjelsen af at have dagplejen i huset to gange om ugen i forbindelse med deres legestue.

Vi er meget optaget af tidlig opsporing og det gode forældrepartnerskab, og ser det derfor som en stor værdi at vi kan møde forældrene i og omkring en nysgerrighed fremfor en bekymring.

Derudover har vi meget fokus på udvikling af egen praksis. Især er vi optaget af arbejdet omkring relationer og samspil. Her kigger vi ikke kun, på det der foregår børnene imellem, men vi er også optaget af vores egen læring i forhold til de relationer og det samspil vi som voksne er skabere af. Vi skal i efteråret 2023 starte på fælles efteruddannelse sammen med Søren Fisker i forhold til Systematisk refleksion.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være, at:

 • Understøtte og samarbejde om udvikling af en pædagogisk praksis, der skaber deltagelsesmuligheder for alle børn.
 • Bistå i samarbejdet med det pædagogiske personale, at planlægge og gennemføre forløb med grupper af børn eller enkeltbørn, med fokus på børns deltagelsesmuligheder i børnefællesskaberne og læringsmiljøerne.
 • Foretage pædagogiske analyser samt arbejde systematisk med indsatser i et tæt samarbejde med det pædagogiske personale og ledelse.
 • Rådgive og vejlede det pædagogiske personale.
 • at styrke sammenhæng for børn i overgangen mellem vuggestue og børnehave.

 • Vi forventer, at du:
 • Har en pædagogisk uddannelse, gerne suppleret med relevant efteruddannelse.​​​​​​​
 • Har erfaring med arbejdet med børn i udsatte positioner
 • ​​​​​​​Har et børnesyn, der tager udgangspunkt i, at børn ikke er problemet, men at de viser os problemet.
 • Kan indgå i relationer med fokus på mødeøjeblikke
 • Kan tilpasse/afstemme din ageren i relationer til børn, forældre og kollegaer.​​​​​​​
 • Har erfaring i at arbejde med udvikling af inkluderende læringsmiljøer og stærke børnefællesskaber.
 • Har erfaring med tidlig opsporing, og kunne omsætte teori til praksis.
 • Kan arbejde selvstændigt og struktureret, samt have overblik til at planlægge og prioritere i opgaverne i samarbejde med din leder.​​​​​​​
 • Kan gå foran, lære fra dig, og give feedback til kollegaer, der gør dem endnu bedre i stand til at løse opgaven omkring børn i udsatte positioner


Som udviklingspædagog i Holmebækkens Børnehus kan du kan se frem til en varieret og spændende arbejdsdag, hvor du i høj grad er med til selv at præge og udvikle opgaverne og sætte din faglighed i spil i teamet og i den helt nære praksis.

Vi håber at du er blevet nysgerrig på os, og på hvad vi kan skabe sammen.

Du kan læse mere om hvem vi er på Holmebækkens Børnehus (aula.dk)

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgning og kontakt

For yderligere spørgsmål eller information om stillingen kan du kontakte dagtilbudsleder Louise Lykke Førby på louise.foerby@koege.dk eller telefon 61 10 49 01.

Ansøgningsfristen er den 21.6 klokken 12.

Vi forventer at holde samtaler tirsdag den 27.6 fra klokken 15

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”Søg stillingen” og vedhæft din ansøgning og dit CV.

Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk

Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.koege.dk/om-koege-kommune/job-hos-os/ledige-stillinger?hr=show-job/151449&linkref=113828&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848920

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet