Vikariat som Vedligeholdelsestekniker hos Cook Medical: Gør en forskel i en innovativ virksomhed

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

VKCONSULTING søger en Vedligeholdelsestekniker til et vikariat hos Cook Medical i Bjæverskov


Drømmer du om at være med til at gøre en forskel for menneskers sundhed og livskvalitet, og er du en erfaren tekniker med lyst til at arbejde med finmekanik og avanceret produktionsudstyr? Så er du måske den vedligeholdelsestekniker vi søger til Cook Medical.


Jobbet: 

Cook Medical udvikler og producerer innovative medicinske løsninger, og du vil som tekniker i virksomheden blive en del af Maintenance & Equipment Support Afdelingen, som har eget moderne maskin-, montage- og vedligeholdsværksted.


Du vil bl.a. arbejde med PLC styrede maskiner og anden automationsteknologi, og omdrejningspunktet i din hverdag bliver at sikre, at produktionsudstyret til enhver tid kører optimalt og effektivt.


Dine primære opgaver vil være:

  • Systematisk fejlfinding, reparation og vedligehold af finmekanisk- og automatiseret produktionsudstyr.
  • Koble op på bl.a. PLC’er og få overblik over programeksekvering imod forståelse og fejlfinding.
  • Samarbejde med kollegaer, support teams, produktion og R&D afd. 
  • Dokumentere udførte opgaver i vedligeholdsstyringssystem (HxGN EAM - Hexagon)


Der vil være mulighed for at deltage ved optimering og implementering af anlæg og automatiserede processer og i udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner og instruktioner. 


Vi forventer: 

Du har en teknisk baggrund, som f.eks. automatik fagtekniker, industrielektriker eller lignende med erfaring indenfor automation, mekanik og gerne PLC. Det er en fordel, hvis du har kendskab til LEAN, systematisk problemløsning og TPM samt behersker dansk og engelsk i skrift og tale.  


Din profil: 

Som person er du positiv, fagligt nysgerrig og engageret, og du formår at arbejde selvstændigt, har overblik og kan sikre systematisk fremdrift i opgaverne. Du er samarbejdsvant, god til at sætte dig ind i nye opgaver og er opsøgende i forhold til løsningen af dine problemstillinger og opgaver.  


Vi tilbyder: 

Der er tale om et vikariat på 2-3 måneder, hvor der er mulighed for flere skift, enten en kombination af Daghold og weekend: ex. 3 hverdag 7.00-15.00 og 2 dage i weekend: 6.00-14.00. Aftenhold: 15.00-23.00 mandag-torsdag og fredag til kl. 17.00


Som ny Cook-kollega gennemgår du et veltilrettelagt, internt uddannelsesforløb, så du hurtigt får et indgående kendskab til virksomheden, produkterne og dine kolleger. 


Cook Medical er stolte af den helt særlige ”Cook-ånd”. Uanset hvor du kommer hen i organisationen, bliver du mødt af imødekommenhed og en stolthed over kvaliteten af det arbejde, der udføres og de produkter der skabes. Foruden en attraktiv lønpakke, tilbydes en høj grad af fleksibilitet i planlægningen af dit arbejde, en god kantineordning, sundhedsforsikring og aktiviteter som Kunstforening, Sportsforening og fri afbenyttelse af firmaets eget fitnesscenter.


Virksomheden:

Cook Medical er en familieejet amerikansk virksomhed med omkring 11.500 medarbejdere på verdensplan, der hver dag arbejder for at udvikle og fremstille medicinsk udstyr til minimalinvasiv kirurgi, og dermed fremme livskvalitet og livreddende behandling. I Danmark bidrager omkring 750 kolleger med base i Bjæverskov og Ringsted til dette. Du kan læse mere om Cook Medical på www.cookmedical.com 


Ansøgning: 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi meget gerne fra dig. Send en ansøgning og CV via linket her. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når rette match er fundet. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Pernille Bauer Brun på tlf. 70201512 alle hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig.


Bemærk, alle ansøgninger behandles fortroligt og med stor diskretion. Med henvisning til reglerne omkring GDPR modtages ansøgninger kun via linket i stillingsannoncen. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er dermed ikke et udtryk for genopslag, men blot en automatisk fornyelse af annoncen. 


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

VKAREN.DK - Rekruttering, Lerchesgade 31, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070150

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet